Siellä on paljon spekulaatiota siitä, miten huijata hedelmäpelejä. Vaikka jotkut näistä tekniikoista saattavat toimia silloin tällöin, on epätodennäköistä, että pystyt huijaamaan hedelmäpelejä johdonmukaisesti. Jos näin olisi, niin ennen kuin huomaatkaan, kaikki voisivat voittaa paljon rahaa. On epätodennäköistä, että hedelmäpelien tuottajat tai omistajat sietäisivät tällaista kovin pitkään.

Yksi niistä suosikeista, joita mahdolliset huijarit haluavat pelata, on tekniikka nimeltä emptier. Siinä käytetään niin sanottuja temppuja hedelmäautomaatin ohjaamiseksi niin, että se antaa enemmän voittoja kuin tappioita.

Uusia manöövereitä ja temppuja ilmaantuu aina, mutta se palautuu heti tuottajille, jotka tarttuvat siihen, kun ne julkaistaan verkossa. On siis epätodennäköistä, että kukaan tekisi huijarin omaisuuden hedelmäpeleillä.

Uusin tekniikka on olla fiksumpi kuin se, joka pelasi hedelmäpelillä viimeksi. Haluat selvittää, kuinka “kuuma” tietty laite on. Toisin sanoen, yskittääkö se jotain, vaikka se olisi pieni voitto? Nykyään jotkut ovat sitä mieltä, että kaikkien koneiden on katettava ainakin jotain joka ikinen kierros. Jos siis mies ennen sinua ei voittanut, niin mahdollisuudet ovat suuremmat kuin sinulla. Monta kertaa kasinolla ihmiset katsovat muita pelaamassa hedelmäpeliä yrittäessään selvittää, maksaako se ja päättävät, haluaisivatko he pelata sitä seuraavaksi.

Kun pelaat hedelmäpelejä pubeissa, on hieman todennäköisempää, että naapurusto huomaa sinut, jos voitat jatkuvasti. On ihan ok, että sinulla on välillä hyvä tuuri, mutta kaikella on rajansa. Et halua päätyä siihen, että sinut suljetaan kerhosta, joten jos olet keksinyt tavan huijata hedelmäpeliä, olisi taloudellisten etujesi mukaista pitää se hyvin varjeltuna salaisuutena. Voit lyödä vetoa, että kun päättäjät tarttuvat siihen, sitä ei ole enää saatavilla.

Jotkut pelaajat uskovat, että jos pelaat 5p-koneita, et saa niin paljon mahdollisuuksia voittaa ominaisuuksia. Toisten mielestä voit odottaa konetta pidempään, jos pelaat vain pienellä summalla. Loppujen lopuksi kyse on arvauspelistä, jossa yritetään selvittää, milloin koneesta tuntuu siltä, että se haluaa maksaa.

Kaikki tykkäävät pelata hedelmäpelejä, ja monet pitävät vaikeudesta yrittää selvittää, miten se valloitetaan. Koskaan ei voi tietää. Saatat hyvinkin olla seuraava henkilö, joka keksii todellisen huijauksen. En suosittele käyttämään onneasi teorian testaamiseen. Saatat hyvinkin päätyä konkurssiin.

Usein innokkaat hedelmäpelien pelaajat yrittävät keksiä lähestymistapoja näiden pelien pelaamiseen. Kun lähdetään liikkeelle tästä kohdasta, on sanottava, että useita näistä automaateista on pelattavissa baareissa, klubeilla ja muutamissa kaupoissa. Niitä on siis paljon liikkeellä ja paljon erilaisia lajikkeita. Pienessä paikassa on luultavasti monia saatavilla, joita voisi pelata säännöllisesti.

Strategiaa rakentaessaan jotkut ihmiset haluavat varmistaa, onko hedelmäpeli viimeksi maksanut jättipotin. Sitten he yrittävät analysoida, milloin on todennäköistä, että laite maksaa jälleen voittoa. Se voi olla niinkin vähän kuin kolme päivää tai yli kymmenen päivää. Ei ole olemassa mitään tiettyä tiedettä, jonka avulla voidaan selvittää milloin. Paljon riippuu siitä, kuinka paljon kone suoritetaan koko ajan. Kun laite on esimerkiksi koodattu kattamaan 10 000 kierroksen jälkeen, sinun on tiedettävä, milloin se tapahtuu. Voidaan olettaa, että Pubien koneita pelataan paljon useammin kuin esimerkiksi legioissa tai klubeilla, jotka ovat aktiivisia viikonloppuisin.

Joissakin noista hedelmäpeleistä on putkia. Nämä ovat havaittavissa. Jos katsot sääntöjä läpi, on mahdollista sanoa, ovatko ne täynnä vai eivät. Se ei ole niin yksinkertaista, jos kyseessä on automaatti, jossa käytetään suppiloita.

Silloin useat henkilöt laskevat kierrosten määrän jokaisen voiton välissä, olipa menestys kuinka vähäistä tahansa. He kuvittelevat, että he voivat määrittää, milloin kone peittää jälleen, koska he ajattelevat, että kierrosten määrä suhteessa voittoihin koodaa sitä.

Jos olet tosissasi kiinnostunut hedelmäpelien pelaamisesta, sinun on aina oltava valmistautunut. Sanotaan esimerkiksi, että istut alas pelaamaan koneella, ja se on “seksikäs”, eli se maksaa kohtuullisen hyvin, vaikkakaan ei jättipottia. Auttaisi, jos jatkaisit pelaamista, mutta huomaat, ettei sinulla ole siihen riittävästi rahaa. Tämä voi olla turhauttavaa, koska olet odottanut kuukausia tätä tiettyä konetta tässä vaiheessa. Kannattaa ehkä ottaa mukaan vararahaa. Tätä on tarkoitus käyttää vain silloin, kun sinusta tuntuu melko vahvasti, että kone saattaa voittaa jättipotin, jos sinun pitäisi jatkaa pelaamista. Sinun on kuitenkin huolehdittava siitä, että pidät tämän oikeassa perspektiivissä, sillä muuten peliharrastuksesi voi muuttua ongelmalliseksi.

Sinun on myös toimittava vastuullisesti missä tahansa pelaatkin. Jos laitoksen omistaja luulee, että yrität repiä hänen laitteitaan, hän ei todennäköisesti suhtaudu suopeasti siihen, että olet siellä. Pyri pelaamaan paikoissa, joissa sinua ymmärretään hyvin tai joissa olet osa tätä kerhoa.

Uusia lähestymistapoja on tulossa koko ajan hedelmäpelien pelaamisen suhteen. Tärkeintä on muistaa pitää hauskaa; ne on tarkoitettu eräänlaiseksi nautinnoksi, jossa on ylimääräistä jännitystä voittaa vähän rahaa.